Lajmet e fundit

E Hënë, 26.05.2008

  • Xhavit Haliti foli në mbledhjen e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

    Gjatë fjalimit të tij në Komisionin e Dimensionit Civil për Siguri, Haliti theksoi vëmendjen që Kuvendi i Kosovës i kushton paqes dhe sigurisë për të gjithë rajonin, marrëdhënieve të mira dhe bashkëpunimit me të gjitha shtetet. Ai u ka kërkuar shteteve që ende nuk e kanë njohur. Pavarësinë e Republikës së Kosovës, që të bëjnë atë... lexo më shumë

  • Fjalimi i mbajtur në Asamblenë parlamentare të NATO-s nga z. Xhavit Haliti

    lexo më shumë

  • Mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Financa

    Përkrahet procedimi i mëtejmë në Kuvend i tri projektligjeve, si dhe i dy kërkesave lexo më shumë