Lajmet e fundit

E Enjte, 29.05.2008

  • Delegacioni i Kuvendit të Kosovës kthehet nga vizita në Parlamentin Evropian

    lexo më shumë

  • Nga takimi parlamentar ndërmjet Kuvendit të Kosovës dhe Parlamentit Evropian

    Është biseduar për perspektivat e zhvillimit demokratik të Kosovës dhe për Kushtetutën. Në përfundim të takimit, sot do të aprovohet një deklaratë e përbashkët. Në sallën ku mbahej takimi, krahas flamurit të Bashkimit Evropian qëndronte edhe flamuri i Republikës së Kosovës. Kryeparlamentari Krasniqi është pritur edhe nga kryetarja e... lexo më shumë

  • Fjala e Kryetarit Jakup Krasniqi në takimin e parë ndërparlamentar të Parlamentit Evropian dhe Kuvendit të Kosovës

    Kushtetuta e Kosovës ngërthen vlerat më të mira të qytetërimit Evropian lexo më shumë