Lajmet e fundit

E Enjte, 11.04.2019

  • Nga seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit

    lexo më shumë

  • Deklaratë e përbashkët e kryetarëve të grupeve parlamentare, për përmirësimin dhe forcimin e sistemit zgjedhor

    lexo më shumë

  • Në Këshillin e Evropës diskutohet për situatën në Kosovë

    lexo më shumë