Lajmet e fundit

E Marte, 07.05.2019

 • Të mërkurën mbahet takimi “Komunikimi në Procesin e Integrimit Evropian në Kosovë”

  lexo më shumë

 • Nesër mbahet debati i deputetëve me qytetarë të Dragashit

  lexo më shumë

 • Përurohen ambulantat specialistike, Veseli: Ndryshime rrënjësore në shëndetësi

  lexo më shumë

 • Veseli: Partneritet special mes Kosovës dhe Iowa-s

  lexo më shumë

 • Komisioni ad hoc… miratoi Projekt-Rezolutën për dënimin e gjenocidit, krimeve kundër njerëzimit dhe krimeve të luftës në Kosovë

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisioni për Legjislacion…

  lexo më shumë

 • Komisioni për Arsim...

  lexo më shumë

 • Nga konferenca rajonale e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

  lexo më shumë