Lajmet e fundit

E Mërkure, 15.05.2019

 • Vazhdimi i Seancës plenare

  lexo më shumë

 • Veseli: Stacioni i trenit në Prishtinë do të bëhet muze i dëbimit të dhunshëm të shqiptarëve nga forcat serbe

  lexo më shumë

 • Veseli: Inspirim për iniciativat e mia janë familjarët e të pagjeturve dhe viktimave

  lexo më shumë

 • Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e mërkurë, 15 maj 2019

  lexo më shumë