Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Marte, 11.06.2019
Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione, të cilin e ka udhëhequr Kryetarja e Komisionit, zonja Duda Balje, sot ka mbajtur mbledhjen e radhës.


Në mbledhje, përveç anëtarëve të Komisionit, morën pjesë edhe përfaqësuesit e HENDIKOS-it.


Në këtë mbledhje, anëtarët e Komisionit shqyrtuan gjithsej shtatë peticione dhe përfundimet i proceduan Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.

 

Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazinë Gjinore, Persona të Zhdukur dhe PeticioneNga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazinë Gjinore, Persona të Zhdukur dhe Peticione