Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit pėr Zhvillim Ekonomik ...

E Marte, 03.04.2012
Komisioni pėr Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturė,Tregti dhe Industri i Kuvendit tė Kosovės, kryesuar nga Zenun Pajaziti, kryetar, nė mbledhjen e sotme rishqyrtoi amendamentet e Projektligjit pėr themelimin e Agjencisė pėr shėrbimet e navigacionit ajror. Komisioni, pas shqyrtimit vendosi t'i miratojė ato, ndėrkaq, Projektligjin ta procedojė tutje sipas Rregullores sė Punės sė Kuvendit.

Nga mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik ...
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com