Lajmet e fundit

Nesër mblidhet Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim, Kosovë – BE.

E Mërkure, 01.11.2017
Nesër më, 02. 11. 2017, Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim, Kosovë - BE do të mbajë mbledhjen e radhës.
Me këtë rast, Komisioni do të zhvillojë punimet me këtë rend dite:

1. Diskutimi i draft agjendës dhe draft programit të takimit të IV të përbashkët të KPSA-së, BE-Kosovë që do të mbahet me datë, 15-16 nëntor 2017, në Strasburg.
2. Ndarja e temave për diskutim, të paraqitura në draft agjendë.

Mbledhja mbahet në ndërtesën e Kuvendit, salla S- 1, duke filluar nga ora 11:00.