Lajmet e fundit

Të enjten Kuvendi lanson Platformën ‘Sistemi për Përcjelljen e Legjislacionit’

E Mërkure, 08.11.2017
Të enjten, më 9 nëntor 2017, Kuvendi i Republikës sës Kosovës, Forumi për Transparencë Parlamentare, lanson Platformën ‘Sistemi për Përcjelljen e Legjislacionit'.
Në këtë ceremoni, nga një fjalë rasti do të kenë kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli dhe drejtori i USAID-it në Kosovë, James Hope.

Koha: 14:00

Vendi: Salla 506, kati V, ndërtesa e Kuvendit


Ftoheni ta përcillni këtë ngjarje.

(Kjo platformë e vendosur në ueb-faqen zyrtare të Kuvendit, u ofron organizatave të shoqërisë civile, qytetarëve dhe mediave, qasje në të gjitha informatat dhe dokumentet që ndërlidhen me projektligjet që janë në shqyrtim në Kuvend)​

Të enjten Kuvendi lanson Platformën ‘Sistemi për Përcjelljen e Legjislacionit’