Lajmet e fundit

Kuvendi miratoi Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për vitin 2021

e martë, 29.12.2020

Konferenca Ndërkombëtarë për Përvjetorin e 70-të të Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut (23 nëntor 2020, përmes ZOOM platformës) - Fjalimi nga Dr.Vjosa Osmani-Sadriu Presidente në detyrë e Kosovës dhe Kryetare e Kuvendit

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!