Lajmet e fundit

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike, diskuton objektivat e punës

e martë, 25.02.2020

Nga mbledhja e Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport

e martë, 25.02.2020

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në ceremoninë në Kazermën “Adem Jashari”

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!