Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Donika Kadaj Bujupi

Donika Kadaj Bujupi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

 • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

 • E lindur më 20.03.1979
 • E martuar, nënë e dy fëmijëve

Arsimimi

 • Fakulteti i Gazetarisë dhe Komunikimit Masiv në Prishtinë me 2002-2005 dhe studimet pasuniversitare në komunikim masiv në Institutin e Gazetarisë dhe Komunikimit Masiv (KIJAC), 2005-2007
 • Studime në Institutin Politik të Prishtinës (PIPS)

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • • Medecines Sans Frontiers 2000-2001

  • Komuna e Prishtinës 2001-2002
  • UNMIK 2002-2005
  • Korporata Energjetike e Kosovës 2005-2007 Themeluese e agjencisë së lajmeve Kosova News 2006
  • Parlamenti i Kosovës 2007
  • Funksionet në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës: kryetare e degës "Bregu i Diellit", dy mandate, anëtare e Kryesisë Qendrore të AGK-së dy mandate, anëtare e Kryesisë Qendrore të AAK-së.

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • • Anglisht
 • • Serbisht
 • • Kroatisht

Adresa

 • Prishtinë

Telefoni

 • 045 632 004