Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Saša Milosavljević

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Pokret Socijalista (PS)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 05.04.1973
  • I martuar

  Arsimimi

  • Ekonomist i diplomuar

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglish

  Adresa

  • Shtërpca