Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Salihe Mustafa

Salihe Mustafa

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PDK

Partia

 • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 03.05.1960 në Bukovik
 • E martuar. Ka tre fëmijë

Arsimimi

 • Doktor i stomatologjisë
 • Specialiste e ortodoncisë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • • Dr. e stomatologjisë në Shtëpinë e Shëndetit në Gjilan (1987) Specialiste e ortodoncisë, në QKMF, në Gjilan (2000) Shefe e shërbimit stomatologjik në QKMF (2001-2004) Këshilltare në Asamblenë Komunale dhe anëtare e Komitetit për Shëndetësi në Gjilan (2002-2006) Drejtoreshë e QKMF-së në Gjilan (2008-2011)

Adresa

 • Gjilan

Telefoni

 • 044 262 602