Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Mirjeta Kalludra

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • LDK

Partia

 • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Të dhëna personale

 • E lindur më 18.06.1985
 • e Martuar

Arsimimi

 • Ekonomiste e diplomuar në Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina”
 • Studime master – Politikat Publike dhe Menaxhim, UBT

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 •  

  • Menaxhere e financave në Kompanin "Benita Compani"
  • Anëtare e Shoqatës së Kontabilistëve të Kosovës, SCAAK
  • Pjesmarrëse në projekte të ndryshme nga Oda Ekonomike e Kosovës.
 •  

 •  

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Gjuhë angleze

Adresa

 • Klinë

Telefoni

 • 049 155 155