Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Nën-komisionit

E Marte, 29.05.2012 13:00 në sallën N 302

R e n d i i d i t ë s

1 Amendamentimi i Projekt-rregullores se Kuvendit te Republikës se Kosoves.