Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

E Marte, 12.06.2012 12:00 nė sallėn N 225

Rendi i ditės

1. Miratimi i rendit tė ditės
2. Shqyrtimi i Projektligjit nr.04/L-116 pėr ndryshimin dhe plotėsimin e Ligjit nr. 03/L-048 pėr Menaxhimin e Financave Publike dhe Pėrgjegjėsitė me raportin e Komisionit funksional pėr Buxhet dhe Financa, me amendamente.
3. Shqyrtimi i realizimit tė Planit tė punės sė komisionit pėr periudhėn e parė kohore 2012.
4. Tė ndryshme.

 

Procesverbali
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com