Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Premte, 26.01.2018 15:00 në sallën S-I

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli;
3. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 20 dhe 26 dhjetor 2017 si dhe më 15 janar 2018;
4. Miratimi i raportit të punës së komisionit për sesionin vjeshtor 2017;
5. Shqyrtimi i draft-Planit dhe Programit të punës së komisionit për vitin 2018;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbali