Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Mërkure, 31.01.2018 10:00 në sallën S-I

Rendi i ditës

Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli;

 

Procesverbali