Kalendari i takimeve dhe i seancave

Vazhdimi i Seancës së jashtëzakonshme

E Enjte, 01.02.2018 10:00

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar lidhur me ndotjen alarmante të ajrit.

 Votimi elektronik

pika 1