Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Mërkure, 07.03.2018 11:00

Hotel "Sirius" Prishtinë

Rendi i ditës:

Dëgjim publik ku temë diskutimi do të jetë "Përfitimet për ish zyrtarët e lartë".