Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

E Hënë, 18.06.2018 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z .Shpend Maxhuni ;