Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Hënë, 22.10.2018 13:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim i Komisionit me anëtarët e Akademise së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës;
3. Të ndryshme.

Procesverbali