Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

E Premte, 26.04.2019 13:00 në sallën N 303

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Intervistimi i Presidentit të Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi
3. Të ndryshme.