Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e Veçantë

E Marte, 21.05.2019 11:00

Rendi i ditës

1. Përkujtimi i 20-vjetorit të masakrës në Burgun e Dubravës

ProcesverbaliTranskripti