Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Premte, 07.06.2019 10:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i Raportit të auditimit të performances, procesi i menaxhimit të granteve dhe subvencioneve në sektorin e bujqësisë. Mbledhje e përbashkët me Komisionin për mbikëqyrjen e financave publike.