Kalendari i takimeve dhe i seancave

Hapje e fushatës sensibilizuese "Papuqja është për tu vesh, jo për të godit"

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Hënë, 24.06.2019 10:00

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, në bashkëpunim me OJQ-në "Syri i Vizionit", do të organizojnë hapjen e fushatës sensibilizuese "Papuqja është për tu vesh, jo për të godit".

Ky aktivitet realizohet nga ora 10:00 - 12:00, nëpërmjet marshimit prej Kuvendit të Kosovës deri në sheshin "Zahir Pajaziti", Prishtinë.