Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani priti në takim të ngarkuarin me punë të Ambasadës së Japonisë, Mitsunori Ogasawara

e premte, 03.07.2020

Osmani falënderon Japoninë për ndihmat në përballimin e pandemisë

LEXO LAJMIN E PLOTË

Kuvendi i Kosovës dhe Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar, nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi

e enjte, 02.07.2020

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!