Ish-deputetët Legjislatura VI

Nezir Çoçaj

Nezir Çoçaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PDK

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 27.09.1970 në Gjonaj
  • I martuar

  Arsimimi

  • Master

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtor i Institutit Pedagogjik të Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbokroate

  Adresa

  • Rr. Brigada 128, p.n, Prizren

  Telefoni

  • 044 210 094