Lajmet e fundit

Osmani: Miqtë i duhen Kosovës ende, me Amerikën ruajmë miqësinë e përhershme

e hënë, 17.02.2020

Osmani: Duhet të zotohemi se do ta mbrojmë çdo pëllëmbë të Kosovës sonë

e hënë, 17.02.2020

Osmani: Presidenti Rugova, ikona e përbashkët e lirisë, Adem Jashari me familje simbol i sakrificës

e hënë, 17.02.2020

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!