Presitent of the Assembly

Kadri Veseli

Kadri  Veseli

Functions in the Assembly of Kosovo

    Parliamentary Group

  • PDK
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com