Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit, Dr. Vjosa Osmani, pjesë e forumit të parë Ballkanik kundër Antisemitizmit

e mërkurë, 28.10.2020

Osmani: Antisemitizmi dhe çdo formë e diskriminimit përbëjnë sulm kundër dinjitetit njerëzor

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, me rastin e adresimit të Komisionerit të BE-së për Fqinjësi dhe Zgjerim, z. Oliver Varheliy, në seancën e Kuvendit të Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!