Nga mbledhja konstituive e Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë

25.02.2020

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë, i legjislaturës së shtatë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, mbajti sot mbledhjen konstituive, të kryesuar nga  Time Kdrijaj,   kryetare e Komisionit.

Me këtë rast, anëtarët e komisionit u zotuan se do të punojnë me përkushtim në përmbushjen e obligimeve, që dalin nga fushëvepritaria e komisionit.