Aktivitetet e transparencës së Kuvendit

Një delegacion i Forumit për Transparencë po merr pjesë në Samitin për Hapje dhe Transparencë, në Gjeorgji

Një delegacion i Forumit për Transparencë Parlamentare të Kuvendit të Republikës së Kosovës, i kryesuar nga Zenun Pajaziti, kryetar i këtij forumi, po merr pjesë në punimet e Samitit global për Hapje dhe Transparencë, nikoqire e të cilit është Gjeorgjia.

“Ditët e Kuvendit 2018”: Mitrovica, nikoqiri i radhës i ligjvënësve

Ka vazhduar në Mitrovicë turi i takimeve të deputetëve të Kuvendit me qytetarë.

“Ditët e Kuvendit 2018”: Mitrovica, nikoqiri i radhës i ligjvënësve

Ka vazhduar në Mitrovicë turi i takimeve të deputetëve të Kuvendit me qytetarë.

“Ditët e Kuvendit 2018”: Mitrovica, nikoqiri i radhës i ligjvënësve

Ka vazhduar në Mitrovicë turi i takimeve të deputetëve të Kuvendit me qytetarë.

Nesër në Mitrovicë mbahet takimi i deputetëve me qytetarë

Kuvendi i Republikës së Kosovës, me iniciativën e Forumit për Transparencë Parlamentare, vazhdon organizimin e aktivitetit Ditët e Kuvendit 2018.