Lajmet e fundit

Takimi virtual i Grupit të Miqësisë Kosovë-Kanada me grupin homolog të parlamentit kanadez

e enjte, 02.02.2023

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!