Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

e mërkurë, 25.05.2022

Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim mbajti dëgjim publik për Projektligjin nr.08/L-065 për Produktet Biocide

e martë, 24.05.2022

Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

e martë, 24.05.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!