Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca: Qëllimi i gjenocidit serb ishte shfarosja e popullit tonë

e mërkurë, 17.04.2024

Komisoni për Arsim organizoi tryezën e diskutimit “Prej politikave në praktikë: Shqyrtimi i progresit në arsim të lartë dhe shkencë”

e mërkurë, 17.04.2024

Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrje të Financave Publike 

e mërkurë, 17.04.2024

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!