Lajmet e fundit

Kryesia e Kuvendit: Më 7 mars Kuvendi mblidhet në seancë plenare

e premte, 01.03.2024

Nga mbledhja e Komisionit për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim Dhe Zhvillim

e premte, 01.03.2024

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!