Lajmet e fundit

Kryekuvendari Konjufca priti në takim ministrin e Jashtëm kroat, Gordan Grlić-Radman

e enjte, 06.05.2021

Kryekuvendari Konjufca: Themelet e lirisë dhe shtetit tonë qëndrojnë mbi sakrificën e dëshmorëve

e mërkurë, 05.05.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!