Kuvendi i Republikës së Kosovës

Rozeta Hajdari

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 10.06.1974;

Vendlindja: Rakoc, Gjakovë;

Statusi civil: E pamartuar;

Arsimimi: Magjistre e Shkencës për Biznes dhe Ekonomi;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: 20 vite përvojë pune në akademi; Ngritje të institu, reformë të administratës publike; qeverisje të mirë në fushat ekonomi, arsim,efektivitet të politikës së jashtme dhe integrime evropiane;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit