Kuvendi i Republikës së Kosovës

Gazmend Gjyshinca

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 09.07.1994;

Vendlindja: Vushtrri;

Statusi civil: Beqar;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Turke;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet i Kuvendit të Kosovës;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit