Kuvendi i Republikës së Kosovës

Xhavit Haliti

PARTIA:Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 08.03.1956;

Vendlindja: Novosellë;

Statusi civil: I martuar

Arsimimi: I lartë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbe, Gjermane

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Nënkryetar i Kuvendit I-VI, Kryetar i delegacionit të Kuvendit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, Kryetar i delegacionit të Kuvendit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit