Kuvendi i Republikës së Kosovës

Enis Kervan

PARTIA:KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI (KDTP)

GRUPI PARLAMENTAR: MULTIETNIK (ME)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport

Përkatësia etnike: Turk;

Ditëlindja: 04.04.1979;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Dr. Shkenca Filologjike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe, Serbe, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet, nën kryetar Kuvendi legj. III dhe IV, Zv.minstër në MASHT, Ministër MZHR;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit